پایان نامه رابطه پیوند با مدرسه و بزهکاری نوجوانان

پایان نامه رابطه پیوند با مدرسه و بزهکاری نوجوانان پایان نامه رابطه پیوند با مدرسه و بزهکاری نوجوانان

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 402 KB

تعداد صفحات : 90

بازدیدها : 458

برچسبها : پیوند با مدرسه بزهکاری بزهکاری نوجوانان

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه کارشناسی روانشناسی عمومی رابطه پیوند با مدرسه و بزهکاری در بین نوجوانان شهرستان اردبیل با فایل SPSS (مشاوره و تحلیل آماری)

پایان نامه کارشناسی روانشناسی عمومی رابطه پیوند با مدرسه و بزهکاری در بین نوجوانان شهرستان اردبیل در 5 فصل کامل با فرمت قابل ویرایش word

مقدمه

مدارس نقش مهمی در شکل گیری ارزش ها، هنجارها و فرصت های اجتماعی افراد دارند. کودکان اولین تعاملات خود را در سیستم آموزشی در حدود پنج یا شش سالگی برقرار می کنند و معمولا تا هجده سالگی ارتباط شان را با مدرسه حفظ می کنند، در نتیجه جوانان تقریبا 13 سال از زندگی خود را در سیستم آموزشی صرف می کنند به عبارتی این مقدار از زمان را در ساختار تحصیلی و به دور از خانواده شان سپری می کنند و موسسات آموزشی ابزار اولیه اجتماعی شدن جوانان می شود. مدارس هم مسئول آموزش اطلاعات و روشها و هم مسئول ایجاد هنجارها و ارزش های جامعه محسوب می شود. در جامعه امروزی مدارس با موضوعات پیچیده که تاثیر انکار ناپذیری بر کارکرد آنها دارد روبرو هستند. از مدارس انتظار می رود که جوانان را با محیط یادگیری سالمی مواجه کنند که بتوانند در آن به سطح مطلوبی از دانش دست یابند و افراد مولد در جامعه باشند. با آگاهی از وقایع و نارسایی هایی که در مدارس دیده می شود نگرانی های عموم از جو مدارس افزایش می یابد.

پیوند با مدرسه علاقه و دلبستگی دانش آموزان به معلمان، کارکنان و مدیران و غرور نسبت به مدرسه خود است. اهمیت جو مدرسه و پیوند دانش آموز - مدرسه زمینه جامعه شناختی، روانشناسی مدرسه و ادبیات آموزشی دارد.

توافقی عمومی وجود دارد که مدارس محیط اجتماعی بزرگی هستند که در آن دانش آموزان از اعتقادات، ارزش ها، معیارها و نگرانی های مشترک برخوردارند. همچنین عملکردهای شناختی و عاطفی دانش آموزان به وسیله ویژگی های مدرسه شکل می گیرد و یادگیری در مدرسه در یک محیط اجتماعی، هم درون و هم در بیرون کلاس درس صورت می گیرد. چهارچوب نظری تحقیق حاضر نظریه تلفیقی است. متغیرهای موجود نه از یک تئوری بلکه از چند دیدگاه و تئوری اخذ شده اند. هدف پایان نامه حاضر آزمون ارتباط بزهکاری در زمینه پیوند با مدرسه و اندازه گیری آن است.

تئوری های پیوند مدرسه

تئوری های کنترل: تئوری کنترل اجتماعی یا تئوری پیوند اجتماعی را در ابتدا هیرشی (1969) برای توضیح دلایل جرم مطرح کرد. جرم شناسان تئوری های فراوانی را با توصیف این که چرا مردم از قوانین محیط اجتماعی شان پیروی نمی کنند بسط داده اند. تراویس هیرشی (1969) رویکرد جدیدی را به جای این سوال قدیمی به کار برد. او به جای پاسخ به این که چرا مردم از قوانین جامعه تخطی می کنند، خواست به این سوال پاسخ دهد که چرا افراد از قوانین جامعه پیروی می کنند. برای پاسخ به این سوال، هیرشی نظریه کنترل اجتماعی را چنین پیشنهاد داد، هیرشی که جرم و بزه نتیجه پیوندهای ضعیف یا قطع شده با جامعه است. هیرشی (1969) این روش کنترل را با نام پیوند قراردادی جامعه مفهوم سازی کرد. او بیان کرد که یگانه علتی که سبب می شود مردم بر خلاف طبیعت غیر اخلاقی خود حرکت و از قوانین جامعه پیروی کنند، پیوندهایی است که با فرد یا موسسه ای دارند که همرنگی با جماعت را رشد می دهند. وقتی که افراد ضعیف با هم پیوند داده شوند یا به سازمان ها یا جمعیت هایی که همرنگ جماعت نیستنذ بگرایند، آن وقت است که طبق تمایلات غیر اخلاقی ذاتی خود رفتار می کنند. او پیشنهاد داد که چهار عنصر برای پیوند اجتماعی وجود دارد: دلبستگی، تعهد، درگیر بودن و اعتقاد داشتن. طبق تئوری هیرشی، هر کدام از این عناصر همبستگی بالایی با بقیه دارد به قسمی که ضعیف شدن یکی به تضعیف بقیه خواهد انجامید. هیرشی ادعا کرد که اگر همه عناصر پیوند اجتماعی سالم باشند، کودک از قوانین جامعه متابعت خواهد کرد. به هر حال، اگر یکی یا بیشتر از عناصر پیوند اجتماعی ضعیف یا کم شوند، منجربه جرم خواهد شد. هیرشی پیشنهاد داد که اشخاص انواع گوناگونی از پیوندها را با جامعه بسط می دهند، که شامل خانواده، همسالان و مدرسه است. تئوری کنترل اجتماعی، چنانکه هیرشی آن را تعریف کرد یکی از اولین تئوری های است که با بسط پیوند مدرسه و تشخیص کمبود پیوندهای مدرسه به عنوان یک عامل اولیه جرم سر و کار دارد.

مقدمه

تعریف موضوع

اهمیت و ضرورت موضوع

بیان مساله

سوالات تحقیق

فرضیه های تحقیق

تعاریف عملیاتی

تئوری های پیوند مدرسه

تفاوت در پیوند با مدرسه

مدل رشد اجتماعی

دلبستگی به مدرسه

دلبستگی به کارکنان

تعهد به مدرسه

مشغولیت در مدرسه

باور

تفکیک از سازه های مرتبط

بزهکاری

تعریف بزه در رویکرد های مختلف

رویکرد حقوقی جرم

رویکرد جامعه شناختی

رویکرد جرم شناسی

تعریف انواع بزه های معمول

رویکرد ها در مورد علل بزهکاری

رویکرد شکل ظاهری (Body type theories).

رویکرد ساختار زیستی

رویکرد روانشناختی

رویکرد وضعیت اقتصادی

رویکرد کنترل اجتماعی

رویکرد پیوند افتراقی

رویکردهای التقاطی

عوامل مستعدکننده بزهکاری

مهاجرت

برخی علل انحراف جنسی

د). عدم تماس دائم بین مربیان با خانواده

بهره هوشی و بزهکاری

مبارزه با بزهکاری

پیشگیری از بزهکاری

پیشگیری اوّلیه (سطح اول). : ایجاد یک محیط سالم

پیشگیری ثانویه (سطح دوم). : کاهش عوامل خطرزا

پیشگیری ثالثیه (سطح سوم). : کنترل موقعیت خطر

روش پژوهش

جامعه آماری

نمونه آماری و روش نمونه گیری

روش جمع آوری اطلاعات

روش تجزیه و تحلیل داده ها

بحث نتیجه گیری

محدودیت های پژوهش

پیشنهادات

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید