دسته : -پژوهش ها
فرمت فایل : word
حجم فایل : 64 KB
تعداد صفحات : 26
بازدیدها : 488
برچسبها : دانلود پروپوزال
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلپروپوزال بررسی نقش سبکهای دلبستگی، کمال گرایی و سبک های اسناد در پیش بینی کیفیت زندگی دانشجویان دارای اختلال افسردگی
اطلاعات مربوط به پایاننامه:
الف- عنوان تحقیق
1- عنوان به زبان فارسی:
بررسی نقش سبکهای دلبستگی، کمال گرایی و سبک های اسناد در پیش بینی کیفیت زندگی دانشجویان دارای اختلال افسردگی
2- عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):
Study The role of attachment styles ,perfectionism and attribution styles in predicting the quality of life in students with depression .
ج- بیان مسأله اساسی تحقیق به طور كلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبههای مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق به صورت مستند) :
بیان مسأله :
در قرن های پیشین انسان ها بیش تر در معرض بیماری های واگیردار قرار داشتند. اما امروزه وجود اختلالات روانی با انواع و شدت های بیشتر به چشم می خورد. بیماری های روانی طیف وسیعی از اضطراب، افسردگی، استرس و جنون خفیف تا شدید را در برمی گیرد که شایع ترین آنها در ایران و جهان افسردگی است(دهستانی و همکاران، 1386).
شیوع این اختلالات در هر طیفی از افراد وجود دارد اما در میان افراد در حال تحصیل و دانشجویان بسیار زیاد است حدود 78 درصد از دانشجویان از نشانه های افسردگی رنج می برند و تا 46 درصد هم نیازمند درمان تخصصی هستند (بک و یانگ[1]، 1994؛ به نقل از آزاد، 1372).
افسردگی و مشکلات روانی همواره زندگی افراد را تحت تأثیر قرار داده و کیفیت زندگی[2] آنان را پایین می آورد (آزاد، 1372) . کیفیت زندگی به عنوان درک افراد از موقعیتشان در زندگی و همچنین در ارتباط با بافت فرهنگی و نظام های ارزشی محیطی زندگیشان و مرتبط با اهداف، معیارها و علایق شان تعریف شده است (سازمان جهانی بهداشت به نقل از نجات، 1387). کیفیت زندگی همواره 5 بعد را در برمی گیرد : 1) فیزیکی، 2) اجتماعی، 3) روانی، 4) روحی، 5) علائم مربوط به بیماری یا تغییرات مربوط به درمان (نجات، 1387).
دلبستگی یک پیوند عاطفی است که با تمایل به جستجو در مجاورت یک فروپاشی و ماندن در کنار آن، که در موقعیت استرس زا مشخص می شود (بالبی[3]، 1969، برگ ، لورا؛ 2007).
تحقیقات متعددی ارتباط سبک های دلبستگی با اختلالات روان شناختی بویژه اختلال افسردگی را نشان دادهاند (احمدی طهور سلطانی و همکاران، 1390؛ جهانبخش و همکاران، 1390؛ خراشادیزاده و همکاران، 1390). در طی تحقیقی تحت عنوان رابطه سبک های دلبستگی و افسردگی در دانشجویان، نشان دادند که افراد افسرده از سبک دلبستگی ناایمن دوسوگرا و افراد غیر افسرده از سبک دلبستگی ایمن برخوردارند (احمدی طهور سلطانی و همکاران ، 1390).
خرید و دانلود آنی فایل