دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 25 KB
تعداد صفحات : 17
بازدیدها : 269
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 10500 تومان
خرید این فایلشیوههای مدیریت كلاس و مهارتهای ارتباط با دانشآموز
مسأله مدیریت كلاس از دیرباز به مثابه پیچیدهترین موضوع شناخته شده است، تشكیل و ادارهی كلاس درس با 30 نفر دانشآموز یا بیشتر از وقت گیرترین و حساسترین فعالیتهای حرفهای یك معلم میباشد. دلیل این پیچیدگی را میتوان تغییرات و تحولات و تفاوتهای فردی هر یك از فراگیران دانست، اما آیا جادوی خاصی وجود دارد كه بعضی از معلمان را قادر میسازد تا به محض رسیدن آشوب را آرام سازند و با یك نگاه بدرفتاری را فرونشانند و كلاس را با كار مثبت و با برنامههای شاد فعال نمایند؟
مطالعاتی كه درباره مدیریت كلاس صورت گرفته به مهارتهای خاصی كه معلمان كارآمد از خود نشان دادهاند توجه دارد. اهمیت سازماندهی كلاس و برنامهریزی در تدریس بیشتر از اهمیت مدیریت كلاس نیست، رعایت اصول مدیریت و در نظر گرفتن قوانین مشخص، ایجاد رابطهی مناسب با فراگیران، توجه به تفاوتهای فردی آنان و تدریس فعال و ... از نكات مهم در اداره كلاس میباشد.
مدیریت كلاس و آموزش بدون ایجاد رابطه با فراگیران معنایی ندارد، معلمان در همان آغاز كار خود پی میبرند كه نحوهی برقراری ارتباط با دانشآموزان بسیار اهمیت دارد ولازم است مربیان به تأثیر نوع ارتباط خود بر شكل گیری گرایشهای انگیزشی دانشآموزان توجه زیادی نمایند. بطور كلی مدیریت كلاس را میتوان تهیه تداركات و اتخاذ شیوههای لازم برای ایجاد و حفظ محیط اثر بخش دانست.
مقدمه
یكی از عمدهترین مسائلی كه از دیرباز در امر تعلیم و تربیت مهم به نظر میرسد، مدیریت كلاس و راههای برقراری ارتباط با دانشآموزان میباشد. مدیریت كلاس درس، ادارهی دانشآموزان از طریق به كارگیری كاركردهای مدیریت آموزشی: یعنی برنامهریزی، سازماندهی، هدایت و رهبری، نظارت وكنترل وارزشیابی جهت تحقق اهداف آموزش میباشد. فراگیران دارای تفاوتهای فردی زیادی هستند. معلم باید با شناخت علایق و استعدادها با دانشآموزان ارتباط برقرار نماید در ادارهی كلاس موفق باشد. در این مقاله سعی شده است شیوه های مدیریت كلاس و راههای برقراری با فراگیران مورد بررسی قرار گیرد، زیرا همهی جوامع انسانی انتظار دارند كه مدرسه در كودكان آنان تغییرات مثبتی ایجاد نماید تا آنها قدرت استدلال، نقادی و حضور در جامعه را پیدا نمایند. بنابراین معلم به مثابه برنامهریز نظام كلاس درس باید با توانایی، دانایی و خلاقیت خاص خود فراگیران را یاری دهد تا در امور مختلف زندگی موفق باشند.
خرید و دانلود آنی فایل