مقاله کارآفرینی سازمانی در ایران

مقاله کارآفرینی سازمانی در ایران مقاله کارآفرینی سازمانی در ایران

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 20 KB

تعداد صفحات : 33

بازدیدها : 315

برچسبها : کارآفرینی سازمانی

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

مقاله کارآفرینی سازمانی در ایران

معرفی و قسمت هایی از متن مقاله

چارچوب کارآفرینی سازمانی در ایران

علاوه بر افرادی که مایلند کارآفرین شوند و سرمایه گذارانی که مایلند آنها را حمایت کنند، افراد زیادی به آنچه که به عنوان کارآفرینی درون سازمانی یا کارآفرینی در بستر یک شرکت سهامی بزرگ از آن یاد می شود تمایل دارند. از اوایل دهه 1980 با اهمیت یافتن کارآفرینی و تاکید شرکتها بر نوآوری برای بقا و رقابت با کارآفرینانی که بیش از پیش در صحنه بازار ظاهر می شدند، موجب هدایت فعالیتهای کارآفرینانه به درون شرکتها شدند.

همراه با رسوخ فرآیندهای اداری و دیوان سالاری در فرهنگ شرکتها، دردهه های 1960 و 1970، کارآفرینی در سازمانهای بزرگ به طور فزایندهای مورد توجه مدیران ارشد شرکتها قرار گرفت تا آنها نیز بتوانند به فرآیند اختراع، نوآوری و تجاری کردن محصولات و خدمات جدید خود بپردازند. ...

پرورش کارآفرینان سازمانی

آموزش از هر نوعی که باشد وقتی مفید واقع می شود که نتایج خود را در عمل نشان دهد. وقتی می توان ادعا کرد که یادگیری در یک فرد اتفاق افتاده و فرد چیزی را از آموزش ارائه شده به وی آموخته است که تغییر معنی داری را در رفتار و اقدامات عملی وی مشاهده کنیم. این مسئله در مورد سازمان نیز صادق است به طوری که وقتی یادگیری در سازمان اتفاق می افتد که در عملکرد سازمان تغییر محسوس ایجاد شده باشد و ناگفته پیداست که سازمان مجموعه ای از افراد انسانی و یادگیری و دانش آن نیز مجموعه ای از آموخته های کارکنان آن سازمان است. بنابراین، برای ارائه هر نوع آموزشی چه در سطح فردی و چه در سطح سازمانی باید از ابتدا به فکر تاثیر عملی آن آموزش بوده و تمهیداتی اندیشید که زمینه تغییرات رفتاری در فرد و تحولات عملکردی در سازمان ایجاد کند.

مبدع واژه کارآفرینی سازمانی یعنی پینکات در مقاله ای که در سال 1978 انتشار داد، اصول استقرار و پرورش کارآفرینی سازمانی را به شرح زیر توضیح داد:

برای تبدیل شدن به یک کارآفرین سازمانی، فرد می بایست ریسک فعالیتی که برای او ارزش دارد را بپذیرد و در این راه از هزینه های مادی و معنوی نظیر کاهش 20 درصد حقوق نهراسد. ...

مدیریت راهبردی و کارآفرینی

بدون تردید سازمان های عصر حاضر با تحول ها و تهدیدهای گسترده بین المللی رو به رو هستند، از این رو تضمین، تداوم حیات و بقا سازمان ها نیازمند یافتن راه حل ها و روش های جدید رویارویی با مشکل ها است که به صورت چشمگیری به نوآوری، کارآفرینی و خلق محصول ها، فرآیندها و روش های جدید بستگی دارد. ادامه حیات سازمان های نوین در عصر جهانی شدن در گرو مدیریت کارآمد سرمایه های اصلی آنها یعنی سرمایه های انسانی شان و کارآفرینی آنها است.

پیتر دراکر با نگاهی ژرف تر، برتری کشورها در صحنه بین المللی را وابسته به این امر می داند.

مدیران برای افزایش کارآفرینی در سازمان های خود باید به مقوله مدیریت دانش توجه کنند زیرا این فرایند افزایش نوآوری و کارآفرینی را به دنبال دارد و از بیرون رفتن دانش با کناره گیری و بازنشستگی کارکنان جلوگیری می کند.

در زمانی که تولید محصول ها و تولید اطلاعات به اندازه اشباع رسیده، دانش و سرمایه فکری منبعی مهم برای حفظ مزیت رقابتی است که می تواند مزایای مهمی را برای حفظ مشتریان، دستیابی به مشتریان جدید و استمرار نوآوری ها و کارآفرینی به دنبال داشته باشد. خلاقیت و کارآفرینی لازمه بقای کسب و کار است تا آنجا که یک هنرمند خلاق و کارآفرین چیزهای زیادی برای آموزاندن به رهبران کسب و کارها دارد. همچنین مدیران باید بدانند این ایده که خلاقیت و کارآفرینی، خصیصه ای فردی و از پیش تعیین شده است، شاید از نظر روانی جذابیت داشته باشد، چون بهانه ای به دست افراد برای نوآوری و کارآفرینی نکردن یا نداشتن ابتکار تغییرها را می دهد و مساله خلاقیت را تا سطح چالشی استخدامی پایین می آورد. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید